Şase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc, marţi, la kilometrul 244 al autostrăzii A1 Sibiu-Sebeş, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs pe fondul unei manevre de întoarcere neregulamentară, efectuată de o femeie aflată la volanul unui autoturism.

Alte două autoturisme, care circulau pe banda întâi şi pe banda a doua a autostrăzii, nu au putut evita impactul şi au lovit maşina care efectua manevra de întoarcere.

„Cele şase victime primesc îngrijiri medicale la faţa locului. Circulaţia pe autostrada A1 pe sensul Sibiu-Sebeş se desfăşoară pe o singură bandă”, a declarat Welter.

Bogdan GROȘEREANU
Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.