Foto Realitatea.net
Foto Realitatea.net
Foto Realitatea.net
Foto Realitatea.net

Circa 50 de persoane urmeaza sa fie evacuate, din doua localitati din judetul Neamt, din cauza apelor involburate ale raului Bistrita. „Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă vă informează ca din cauza viiturii formate pe raul Bistriţa, aproximativ 50 de persoane, din localitatile Stejarul şi Buşmei din judeţul Neamţ, vor fi evacuate”, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a DSU, informeaza Realitatea.net.

Toate persoanele vor fi cazate la sala de sport a uneia din localitatile afectate.

Anterior, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, anunţase că s-a decis evacuarea a 132 de persoane din comuna Farcaşa din judeţul Neamţ, în condiţiile în care accesul în localitate este restricţionat încă de noaptea trecută.

Ramona OLARU
Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”