Acasă Actualitate Circulație restricționată pentru 30 de minute pe Transfăgărășan – DN 7C

Circulație restricționată pentru 30 de minute pe Transfăgărășan – DN 7C

-

Duminică, 24 iunie, în intervalul orar 09:30 – 10:00, circulația rutieră va fi restricționată pe ½ din cale, pe Transfăgărășan (DN 7C), între km 54+500 și km 61+400.
Restricționarea circulației pe sectorul de drum menționat mai sus se impune pentru desfășurarea Competiției de Ciclism Vidraru Bike Challenge. De asemenea, atragem atenția organizatorilor, cât și participanților la eveniment, că sectorul de drum pe care se desfășoară competiția este o zonă în care numărul urșilor a crescut semnificativ în ultimii ani, aceste animale sălbatice fiind prezente din ce în ce mai des pe Transfăgărășan, conform informării Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România (AGVPS).
Precizăm că pe Transfăgărășan, sectorul cuprins între Piscu Negru – Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800) circulația rutieră este în continuare închisă pentru toate categoriile de autovehicule.

ȘTIRI VIDEO GdS

Nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Craiova au efectuat, ieri, semnal regulamentar de oprire unui autoturism, condus pe bulevardul Decebal. Conducătorul autoturismului a...