Foto: Realitatea.md
Foto: Realitatea.md
Foto: Realitatea.md
Foto: Realitatea.md

Trei copii cu vârstele de 9 ani, 11 ani și 7 ani s-au înecat ieri în lacul din localitatea Pohribeni, raionul Orhei. Tragedia s-a produs aseară, în jurul orei 18:00, potrivit datelor IGSU, informeaza Realitatea.md.

Potrivit datelor IGSU, copiii au fost văzuți într-o barcă, trecând iazul, iar ulterior, hainele acestora au fost găsite pe mal.

La fața locului au intervenit trei echipaje de scafandri din cadrul IGSU. Angajații Inspectoratului din cadrul Detașamentului căutare salvare nr. 1 și nr.2 și pompierii din Direcția Situații Excepționale Orhei au lucrat toată noaptea pentru a recupera cadavrele copiilor.

După aproape 12 ore de căutări, salvatorii au recuperat în această dimineață, la ora 8.00, cadavrele băieților cu vârstele de 9 și 11 ani.

Scafandrierii lucrează în continuare pentru a recupera trupul băiatului în vârstă de 7 ani.

Toate circumstanțele în cazul decesului celor trei minor sunt investigate de organele de drept, transmite Realitatea.md.

Ramona OLARU
Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”