23.9 C
Craiova
duminică, 20 octombrie, 2019
Acasă Actualitate Macron i-a acordat cetățenia franceză imigrantului care a salvat un copil ce...

Macron i-a acordat cetățenia franceză imigrantului care a salvat un copil ce atârna de balustrada unui bloc din Paris (VIDEO)

-

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat luni că a decis să acorde cetăţenia franceză imigrantului din Mali care a escaladat un imobil pentru a salva un copil ce atârna de balustrada unui bloc din Paris, informează presa internaţională, citată de Mediafax.

Liderul francez l-a invitat pe Mamoudou Gassama la Palatul Elysee pentru a îi mulţumi personal pentru gestul său.

Tânărul originar din Mali, care se afla în trecere, a luat decizia să escaladeze imobilul pentru a ajunge cât mai repede la un copil de 4 ani care risca să se desprindă în orice secundă.

Francezii au distribuit pe reţelele de socializare imagini cu gestul tânărului, incredibil pentru orice om normal, şi l-au numit pe eroul salvator Spider Man, datorită abilităţii incredibile de a se prinde de obiecte şi a escalada cu o viteză remarcabilă.

Potrivit martorilor, bărbatul a urcat rapid la etajul patru fără nicio ezitare, l-a prins pe copil şi l-a ridicat în balcon. În acelaşi timp, un vecin încerca fără succes să-l apuce pe băieţel.

Conform relatărilor, tatăl copilului de 36 de ani se afla la cumpărături în momentul incidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Derbi spectaculos în Sala „Ion Constantinescu“, dar încheiat nedecis

Echipa masculină de handbal a Universităţii Craiova a încheiat la egalitate, scor 35-35, partida susţinută duminică, în Sala „Ion Constantinescu“, în compania...