22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi români au încercat să scoată din țară o fetiță de un an, ascunsă sub o pătură

Doi români au încercat să scoată din țară o fetiță de un an, ascunsă sub o pătură

Doi sibieni au încercat să scoată din țară o fetiță de un an, ascunsă sub o pătură, pe bancheta din spate a mașinii, relatează Mediafax. Cei doi le-au spus polițiștilor de frontieră de la Nădlac, jud. Arad, că au vrut să ajungă în Germania cu fiica lor, dar nu aveau documente de călătorie valabile.

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, în timpul nopții de duminică spre luni, o fetiță în vârstă de un an, care a fost ascunsă de părinții ei sub o pătură, pe bancheta din spate a unui autoturism, cu intenţia de a fi trecută ilegal frontiera, pentru a ajunge în Germania.

Sibianul în vârstă de 46 de ani și soția sa de 39 de ani au încercat să iasă din țară cu fetiță, pentru care nu aveau documente de călătorie valabile, copilul fiind acoperit cu o pătură, pe bancheta din spate a mașinii.

Cei doi părinți le-au spus polițitișlor că doreau să ajungă cu fetița în Germania.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru ambii părinţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS