Acasă Actualitate Accident cu doi răniți în Valcea

Accident cu doi răniți în Valcea

-

Șoferul unui autoturism înmatriculat în Olt care circula pe sensul de mers ce duce către Râmnicu Vâlcea nu a adaptat viteza într-o curbă și a derapat intrand pe contrasens. Alte două mașini au fost lovite. Două persoane au fost rănite. În acest moment sensul de mers Valcea Sibiu este blocat.Persoanele rănite sunt cele din mașina de Vâlcea.

Ana-Maria PREDILĂ
Ana-Maria PREDILĂ
A făcut studii de jurnalism la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa şi este o persoană căreia îi place comunicarea şi socializarea. Vrea să fie informată şi să aleagă conform propriei conştiințe şi nu după cum dictează obiceiurile comunității. Îi place să citească şi să meargă la teatru.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.