10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate 44 de persoane, supravegheate judiciar în ultima săptămână

44 de persoane, supravegheate judiciar în ultima săptămână

În ultima săptămână, la nivel naţional, a fost dispusă măsura arestului la domiciliu față de 44 de persoane, cea a controlului judiciar față de 140 de persoane, iar alte 2 persoane au fost plasate sub control judiciar pe cauțiune.

Polițiștii verifică persoanele față de care s-au dispus astfel de măsuri preventive cu privire la modul în care își respectă obligațiile.

În perioada 18 – 24 mai, la nivel naţional, au fost dispuse noi măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 186 persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 44 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, față de 140 de persoane aflate sub control judiciar și față de 2 persoane aflate sub control judiciar pe cauțiune.

Poliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...