16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Precizare IPJ Vâlcea

În legătură cu imaginile care au apărut în media, în care polițiștii din Berbesti incatuseaza un bărbat, precizăm că ieri, 25 mai, în cursul serii, polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au observat pe terasa unui bar un grup de tineri, ce păreau a fi minori care consumau băuturi alcoolice.
Polițiștii și au declinat calitatea și le-au cerut minorilor să se legitimeze, identificand un minor de 16 ani. În conversație a intervenit o altă persoană, un bărbat care a precizat că el a cumpărat berea minorului. Polițiștii i-au cerut să se legitimeze, acesta ar fi refuzat, având un comportament recalcitrant.

Polițiștii l-au imobilizat și l-au incătușat, dar în conflict a intervenit un alt bărbat, care a încercat să-i împiedice pe polițiștii să aducă la îndeplinire măsura, motiv pentru care a s-a folosit sprayul lacrimogen. Barbatul care a fost încatușat, în vârsta de 57 de ani a fost condus la sediul poliției și sancționat contravențional, de asemenea o sancțiune contravențională a fost aplicată și celui care a intervenit în conflict, iar minorului un avertisment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS