16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de circulaţie pe trei drumuri naţionale

Restricţii de circulaţie pe trei drumuri naţionale

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile ţării.
Până la data de 01.06.2018, circulația rutieră se închide pentru perioade de 30 de minute, la intervale de 2 ore, pe DN 76, între kilometrii 4+135 şi 4+240 metri (în apropierea localității Brănișca, județul Hunedoara) și pe breteaua de intrare a Autostrăzii A1 Deva – Orăștie. Măsura este impusă pentru executarea lucrărilor de amenajare a pasajelor supraterane ale lotului 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva. Zona va fi semnalizată cu bariere, circulația desfăşurându-se alternativ, dirijată de piloți de trafic.
Pe DN7CC (şoseaua de centură a oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea), pe tronsonul kilometric 0 – 1 + 639 de metri, se execută lucrări de aplicare a marcajelor rutiere, până la data de 30 mai 2018. Circulaţia este dirijată de poliţiştii rutieri prezenţi pentru fluidizarea traficului sau prin semnalizări rutiere temporare, lucrările fiind efectuate alternativ, pe câte o bandă.
Pe DN1C Dej – Baia Mare, pe tronsonul kilometric 108+800 – 108+950 de metri, între localităţile Ileanda (judeţul Sălaj) şi Mesteacăn (judeţul Maramureş), se efectuează lucrări de refacere a părţii carosabile, până în cursul lunii august, traficul rutier desfăşurându-se pe două dintre cele trei benzi de rulare (pe cele aferente sensului de urcare).
În ceea ce priveşte traficul aerian, feroviar şi naval, circulaţia se desfăşoară în condiţii normale, fără a fi semnalate probleme deosebite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS