8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de circulaţie pe mai multe drumuri naţionale

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri naţionale

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu au fost înregistrate evenimente rutiere care să afecteze circulaţia pe drumurile naţionale, dar căe există tronsoane de drum pe care nu se circulă.

Până pe 30 mai se vor executa lucrări de aplicare a marcajelor rutiere pe şoseaua de centură a oraşului vâlcean Călimăneşti (DN7CC), pe tronsonul kilometric 0 – 1 + 639 de metri. Lucrările se vor desfăşura alternativ, pe câte o bandă, iar circulaţia va fi dirijată de poliţiştii rutieri prezenţi pentru fluidizare sau prin indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului.
În perioada 23.05.2018 – 01.06.2018, circulația rutieră se va întrerupe pentru perioade de 30 de minute, la intervale de 2 ore, pe DN76, pe sectorul kilometric 4 + 135 de metri – 4 + 240 de metri (în apropierea localității hunedorene Brănișca) și pe breteaua de intrare a autostrăzii A1 Deva – Orăștie. Închiderea temporară a circulației este necesară în vederea executării lucrărilor de amenajare a pasajelor supraterane ale lotului 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva. Zona va fi semnalizată cu bariere, iar circulația se va desfăşura alternativ şi va fi dirijată de piloți de trafic, la capetele sectoarelor de drum.
La nivelul ţării există trei drumuri naţionale cu circulaţia închisă, astfel:
– DN7C Transfăgărășan între Piscu Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu), pe tronsonul kilometric 104 – 131, până la finalul lunii iunie 2018, conform Regulamentului de Funcţionare nr. 524/2015;
– DN12B Târgu Ocna – Slănic Moldova (judeţul Bacău), în zona oraşului Târgu Ocna, la kilometrul 0+450 de metri, din cauza alunecărilor de teren ce au condus la tasarea platformei drumului şi apariţia fisurilor la partea carosabilă;
– DN66A între Câmpu lui Neag (judeţul Hunedoara) și Cerna Sat (judeţul Gorj), pe tronsonul kilometric 47 – 88, până la data de 31 decembrie 2018, din cauza alunecărilor de teren, căderilor de copaci sau cedărilor de terasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS