17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarea Britanie: Surori cercetate pentru fapte de sclavie asupra unei românce pusă să se prostitueze

Marea Britanie: Surori cercetate pentru fapte de sclavie asupra unei românce pusă să se prostitueze

Surorile Ann O’Brien, de 44 de ani, și Elizabeth Muya, de 48 de ani, împreună cu soțul celei mai tinere, Martin Carroll, de 46 de ani, din Cricklewood, sunt acuzate că au înrobit o româncă, pe care au obligat-o să se prostitueze, potrivit www.dailymail.co.uk. Surorile aveau două bordeluri în centrul Londrei, unde au ţinut femeia ostatică. Femeile au „spălat” banii prin intermediul a trei companii. Poliția a început investigaţiile pe 22 martie 2017, când pe Aeroportul Stansted, la un control au găsit românca. Aceasta venise în Marea Britanie fără bani, fără telefon și fără bilet de întoarcere și a spus că bărbatul, Lucian Grosu, era prietenul ei.
Mai târziu, în acea zi, poliția din cadrul Unității moderne de sclavie și răpire a mers la adresa lui Grosu din Cricklewood, în nord-vestul Londrei și l-a arestat. Femeia a fost acolo și a fost de acord să spună poliției despre povestea ei. Procurorul Alexander Agbamu a spus: „Ann O’Brien și Elizabeth Muya au condus două bordeluri din Londra. Alături de Martin Carroll, au spălat veniturile acestor bordeluri prin intermediul companiilor fictive pe care le-au înființat. O serie de femei au lucrat în aceste bordeluri. Una dintre acestea a fost traficată din România și a fost supusă condițiilor care indică fapte de sclavie modernă”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS