Acasă Actualitate Declaraţia unică pe impozitul pe venit a persoanelor fizice care locuiesc unde...

Declaraţia unică pe impozitul pe venit a persoanelor fizice care locuiesc unde nu exită unitate ANAF se depune la primărie

-

Persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi din România sau/şi din străinătate, care datorează impozit pe venit şi contribuţii sociale obligatorii, potrivit prevederilor Codului fiscal, pot depune Declaraţia unică la sediul primăriilor din localitatea în care îşi au domiciliul fiscal.
În vederea completării şi/sau depunerii, precum şi transmiterii declaraţiei, persoanele fizice beneficiază de îndrumare şi asistenţă din partea persoanelor desemnate în acest scop de către primării. De asemenea, persoanele desemnate din cadrul organelor fiscale teritoriale ale A.N.A.F. vor asigura acordarea asistenţei contribuabililor pentru depunerea declaraţiei unice, la sediul primăriilor, cel puţin o zi pe săptămână, în perioada 15 mai – 15 iulie, pentru anul fiscal 2018.
Persoanele fizice vor beneficia la sediul primăriilor de următoarele servicii fiscale:
a) asistenţă privind modul de completare a declaraţiei unice;
b) asistenţă cu privire la înregistrarea în „Spaţiul Privat Virtual”;
c) asistenţă pentru transmiterea declaraţiei unice prin mijloace electronice;
d) depunerea declaraţiilor unice în format hârtie.
Calendarul, precum şi lista cu persoanele desemnate pentru acordarea asistenţei se vor afişa atât la sediul primăriilor şi organelor fiscale, cât şi pe pagina de internet a acestora.
Informaţii detaliate se pot obţine la numărul unic de CALL-CENTER A.N.A.F. 031.403.91.60. ori accesând următorul link:
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

ȘTIRI VIDEO GdS

Handbal (f) / Olanda, noua campioană mondială

Naționala de handbal feminin a Olandei a devenit, în premieră, campioană mondială, după ce a învins la ultima fază reprezentativa Spaniei, scor...