11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePartidul Național Liberal va depune o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD – ALDE

Partidul Național Liberal va depune o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD – ALDE

Ludovic Orban, liderul Partidului Național Liberal, a anunțat că PNL va depune o noă moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD – ALDE, informează europafm.ro. Opoziția este minoritară în Parlament, așa că o eventuală demitere a Guvernului Dăncilă nu poate avea loc decât cu voturi de la partidele aflate la putere.

”Bătălia noastră cu această coaliție toxică continuă și se va da pe toate fronturile. Vom ataca cu siguranță cu o moțiune de cenzură și începem pregătirea strategiei pentru adoptarea acestei moțiuni de cenzură. De asemenea, vom ataca toți miniștrii incompetenți care și-au demonstrat cu prisosință incapacitatea lor de a face lucruri bune la ministerele pe care le conduc”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele Partidului Național Liberal susține că din cauza greșelilor comise de actuala guvernare, inflația și ROBOR-ul au ajuns la valori record.

”Inflația, cea care afectează dramatic puterea de cumpărarea a românilor, este cea mai mare din Europa. PSD când s-a instalat la putere ca și inexistentă, iar astăzi inflația este 5,2%. Chiar și când i-am prins cu mâna în buzunarul cetățeanului român contribuabil la pilonul II de pensii, Dragnea și ai lui nu recunosc că atentează la banii românilor din Pilonul II de pensii”, a mai adăugat liderul PNL.

Cât privește plângerea penală depusă împotriva premierului Viorica Dăncilă și a președintelui PSD, Liviu Dragnea, liderul PNL spune că este impresionat de comentariile Puterii.

Anterior, șeful PSD spusese despre plângerea PNL la Parchet că ‘’este o abordare kaghebistă, ceauşistă, securistă, care te duce cu gândul la “agenturili străine”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS