14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDragnea admite posibilitatea unei suspendări temporare a plăților către Pilonul II: O chestiune financiar-contabilă

Dragnea admite posibilitatea unei suspendări temporare a plăților către Pilonul II: O chestiune financiar-contabilă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu s-a discutat în cadrul Guvernului sau al partidului despre o naționalizare sau desființare a Pilonului II de pensii și nici nu se are în vedere așa ceva, dar a admis posibilitatea unei suspendări temporare a plăților către acest Pilon, care nu este însă decât „o chestiunea financiar-contabilă”.

„Nu s-a discutat, noi nu vom adopta nicio măsură care să ducă la desființarea Pilonului II de pensii”, spus Dragnea, într-o conferință de presă, vizibil iritat.

Însă PSD dorește ca „cetățeanul român odată informat să aibă posibilitatea să opteze unde consideră personal că îi e mai bine”, respectiv doar la Pilonul I sau la Pilonul I și II, a continuat acesta.

În această situație, „se va decide dacă e nevoie să se suspende plata sau plata să se continue ca și până acum și să se facă regularizări ulterior”, a spus Dragnea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS