Acasă Actualitate Accident grav la Constanţa: Un tânăr a murit şi prietena sa e...

Accident grav la Constanţa: Un tânăr a murit şi prietena sa e rănită, după ce au intrat cu maşina într-un autobuz

-

Un tânăr de 24 de ani a murit, iar prietena sa, în vârstă de 17 ani a fost rănită, în urma unui accident produs duminică dimineaţa pe DN 2A, în Constanţa, la intersecţia cu Hanul Morii. Maşina celor doi a intrat într-un autobuz, informează Mediafax.

Potrivit Poliţiei Constanţa, la volan se afla tânărul de 24 de ani, din judeţul Vracnea. Acesta nu a păstat distanţa de siguranţă şi a intrat cu maşina într-un autobuz oprit la trecerea de pietoni.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 2A, în zona intersecţiei de la Hanul Morii. Un tânăr, de 24 de ani, din judeţul Vrancea, a condus un autoturism iar pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă, a intrat în coliziune cu un autobuz (transport persoane), oprit la trecerea pentru pietoni. În urma accidentului rutier, a decedat conducătorul auto, de 24 ani, prietena acestuia, de 17 ani, fiind rănită uşor”, arată Poliţia Constanţa.

Autobuzul efectua curse regulate transport persoane. În vehicul se aflau 6 călători, care nu au fost răniţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Poliştii au instituit măsuri asigurătorii de peste 3.400.000 de lei

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 15 percheziții. Oamenii legii au instituit măsuri...