Acasă Actualitate Ploi şi vânt în patru judeţe

Ploi şi vânt în patru judeţe

-

Meteorologii au emis, joi, noi atenţionări nowcasting Cod galben de ploi, vânt şi descărcări electrice, valabile în perioada imediat următoare în localităţi situate în Oltenia şi Crişana, informează Agerpres.

Conform prognozei de specialitate, până la ora 16:50, în judeţele Maramureş şi Satu Mare va ploua în averse şi se vor cumula local 20-25 l/mp. De asemenea, în zonele avertizate se vor semnala descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) informează, totodată, că până la ora 17:00 în zona judeţelor Olt şi Dolj cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi sunt aşteptate frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce au căutat românii pe Google în 2019

La final de an, Google prezintă listele cu cele mai populare căutări realizate în 2019. Căutările anului 2019 scot în evidență oamenii,...