15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrupul neînsufleţit al comentatorului sportiv Cristian Ţopescu va fi depus în Studioul 2 al Televiziunii Române

Trupul neînsufleţit al comentatorului sportiv Cristian Ţopescu va fi depus în Studioul 2 al Televiziunii Române

Sicriul cu trupul neînsuflețit al îndrăgitului cronicar și comentator sportiv Cristian Ţopescu va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2 al Televiziunii Române. Admiratorii își vor putea lua rămas bun în intervalul 11.00 – 19.00, anunţă postul public.
“Timp de peste o jumătate de secol, Cristian Ţopescu a fost unul dintre cel mai iubite simboluri ale Televiziunii Române. Datorită profesionalismului, curajului, patriotismului şi carismei domniei sale, Cristian Ţopescu a fost aproape un idol al mai multor generaţii de români”, scriu membrii Consiliului de Administrație al SRTv într-un comunicat.
Născut la 26 martie 1937, la Bucureşti, campion național la hipism, Cristian Ţopescu s-a alăturat echipei televiziunii începând din anii 1960, devenind vocea care a adus în casele românilor marile performanţe ale sportivilor noştri, precum prima notă de 10 din istoria gimnasticii, reușită de Nadia Comăneci.
Stins din viață marți, Cristian Țopescu a comentat, de asemeneA, competițiile de handbal și fotbal la care tricolorii au intrat în istorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS