12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngela Merkel se întâlnește cu liderul PNL Ludovic Orban

Angela Merkel se întâlnește cu liderul PNL Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, se va întâlni luni cu președintele Uniunii Creștin-Democrate (CDU), cancelarul Angela Merkel, în cadrul unei vizite pe care o face în Germania, alături purtătorul de cuvânt al PPE, Siegfried Mureșan, devenit recent membru al formațiunii liberale. 

Orban face o vizită oficială în Germania, în perioada 13 – 16 mai, alături de o delegație a Partidului Național Liberal din care mai fac parte secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, vicepreședinții PNL Vlad Nistor și Cristian Bușoi și europarlamentarul PNL, Daniel Buda.

Marți, președintele PNL se va întâlni, la ora 14.30, cu președintele Konrad-Adenauer-Stiftung, Norbert Lammert, fost președinte al Bundestag, precum și cu secretarul general adjunct, Gerhard Wahlers, director al Departamentului pentru cooperare europeană și internațională al Konrad-Adenauer-Stiftung.

Potrivit unui comunicat de presă al PNL, liberalii vor avea întrevederi și cu reprezentanți ai mediului de afaceri german, reprezentanți ai guvernului federal pe probleme de energie și ai grupului parlamentar CDU/CSU din Budestag, dar și cu românii din Diaspora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS