16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Angela Merkel se întâlnește cu liderul PNL Ludovic Orban

Angela Merkel se întâlnește cu liderul PNL Ludovic Orban

-

Liderul PNL, Ludovic Orban, se va întâlni luni cu președintele Uniunii Creștin-Democrate (CDU), cancelarul Angela Merkel, în cadrul unei vizite pe care o face în Germania, alături purtătorul de cuvânt al PPE, Siegfried Mureșan, devenit recent membru al formațiunii liberale. 

Orban face o vizită oficială în Germania, în perioada 13 – 16 mai, alături de o delegație a Partidului Național Liberal din care mai fac parte secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, vicepreședinții PNL Vlad Nistor și Cristian Bușoi și europarlamentarul PNL, Daniel Buda.

Marți, președintele PNL se va întâlni, la ora 14.30, cu președintele Konrad-Adenauer-Stiftung, Norbert Lammert, fost președinte al Bundestag, precum și cu secretarul general adjunct, Gerhard Wahlers, director al Departamentului pentru cooperare europeană și internațională al Konrad-Adenauer-Stiftung.

Potrivit unui comunicat de presă al PNL, liberalii vor avea întrevederi și cu reprezentanți ai mediului de afaceri german, reprezentanți ai guvernului federal pe probleme de energie și ai grupului parlamentar CDU/CSU din Budestag, dar și cu românii din Diaspora.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
A absolvit Facultatea de Istorie Filosofie şi Geografie din Universitatea din Craiova, specializarea Istorie/Spaniolă şi lucrează în presa scrisă din 2008.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.