Acasă Actualitate Procurorii Daniel Horodniceanu şi Felix Bănilă, candidaţi la şefia DIICOT

Procurorii Daniel Horodniceanu şi Felix Bănilă, candidaţi la şefia DIICOT

-

Procurorii Daniel Horodniceanu şi Felix Bănilă s-au înscris în cursa pentru şefia DIICOT. Potrivit Mediafax, Daniel Horodniceanu este în prezent procuror şef al Direcţiei, iar Bănilă este prim-procuror al Parchetului Tribunalului Bacău.
Felix Bănilă a candidat şi pentru un post în CSM.
Luni a fost ultima zi în care procurorii au putut depune cereri de înscriere la selecţia organizată de Ministerul Justiţiei pentru funcţia de procuror şef al DIICOT.
Rezultatul va fi anunţat în 14 mai, în condiţiile în care mandatul lui Daniel Horodniceanu se încheie pe 19 mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.