8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFoc de avertisment, tras de poliţişti pentru aplanarea unui conflict în plină stradă

Foc de avertisment, tras de poliţişti pentru aplanarea unui conflict în plină stradă

Poliţiştii din Harghita au tras un foc de avertisment, duminică, pentru aplanarea unui conflict între doi cumnaţi, după ce unul dintre ei îl ameninţa pe celălalt cu un cuţit pe stradă, în apropierea unui bar din Gheorgheni, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că după ce poliţistul ajuns la faţa locului a tras un foc de avertisment conflictul a fost aplanat. Unul dintre ei cei doi scandalagii a fugit, iar cel care ameninţa a fost imobilizat de jandarmi.

”Unul dintre cumnaţi a ameninţat pe celălalt cu cuţitul şi din acest motiv poliţistul a scos pistolul şi a efectuat un foc de avertisment pentru că părea iminentă punerea în pericol a vieţii celuilalt. Aşa s-au şi potolit, de altfel, focul de armă a avut efectul scontat, căci au abandonat intenţiile agresive. Doi au fugit de acolo, pentru că unul dintre cumnaţi avea de partea sa şi pe fratele său, dar cel care a ameninţat primul cu cuţitul şi a generat, de altfel, reacţia poliţistului a fost imobilizat şi condus la secţia de poliţie. Urmează să-i aducem şi pe ceilalţi, ştim cine sunt şi îi vom audia pe toţi cei care pot da date cu privire la acest caz şi pentru a lămuri toate aspectele”, a spus Gheorghe Filip, potrivit Mediafax.

Conflictul a fost cauzat de neînţelegeri în familie. Între fratele şi soţul aceleaşi femei au mai existat certuri şi probleme mai vechi, mai spun poliţiştii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS