30 C
Craiova
sâmbătă, 11 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Foc de avertisment, tras de poliţişti pentru aplanarea unui conflict în plină stradă

Foc de avertisment, tras de poliţişti pentru aplanarea unui conflict în plină stradă

Poliţiştii din Harghita au tras un foc de avertisment, duminică, pentru aplanarea unui conflict între doi cumnaţi, după ce unul dintre ei îl ameninţa pe celălalt cu un cuţit pe stradă, în apropierea unui bar din Gheorgheni, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că după ce poliţistul ajuns la faţa locului a tras un foc de avertisment conflictul a fost aplanat. Unul dintre ei cei doi scandalagii a fugit, iar cel care ameninţa a fost imobilizat de jandarmi.

”Unul dintre cumnaţi a ameninţat pe celălalt cu cuţitul şi din acest motiv poliţistul a scos pistolul şi a efectuat un foc de avertisment pentru că părea iminentă punerea în pericol a vieţii celuilalt. Aşa s-au şi potolit, de altfel, focul de armă a avut efectul scontat, căci au abandonat intenţiile agresive. Doi au fugit de acolo, pentru că unul dintre cumnaţi avea de partea sa şi pe fratele său, dar cel care a ameninţat primul cu cuţitul şi a generat, de altfel, reacţia poliţistului a fost imobilizat şi condus la secţia de poliţie. Urmează să-i aducem şi pe ceilalţi, ştim cine sunt şi îi vom audia pe toţi cei care pot da date cu privire la acest caz şi pentru a lămuri toate aspectele”, a spus Gheorghe Filip, potrivit Mediafax.

Conflictul a fost cauzat de neînţelegeri în familie. Între fratele şi soţul aceleaşi femei au mai existat certuri şi probleme mai vechi, mai spun poliţiştii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Foarte important pentru românii care pleacă în Grecia: până...

Românii care vor să intre în Grecia pe la punctul de frontieră Promachonas nu vor putea intra în țară dacă nu li...
00:01:54

VIDEO: 71 de arestări după protestele din Serbia

Poliţia a arestat 71 de persoane, inclusiv un britanic şi un tunisian, după violenţele izbucnite vineri seară la o manifestaţie desfășurată în...

Universitatea Craiova – FCSB | CCA a desemnat brigada...

CCA a desemnat sâmbătă brigada de arbitri care vor împărți dreptatea la derbiul dintre Universitatea Craiova și FCSB. Astfel,...

30 de cazuri noi de coronavirus în județul Gorj

Alte 30 de persoane din județul Gorj au fost confirmate cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore.

Universitatea Craiova – FCSB | Cristiano Bergodi: Îmi doresc...

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a prefațat întâlnirea cu FCSB. Derbiul etapei a 7-a din play-off-ul Ligii 1 se dispută duminică, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Orban, revoltat după amânarea legii carantinei: „Nu înțeleg de...

Premierul Ludovic Orban s-a declarat revoltat și indignat după amânarea unei decizii în senat pe legea carantinei și izolării. El a comentat...