Acasă Actualitate Încă un tânăr a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce...

Încă un tânăr a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce a intrat cu mașina pe plaja din Vama Veche

-

Un tânăr din Câmpina a fost amendat cu 10.000 de lei, de către poliţişti, după ce a intrat cu maşina pe plaja din Vama Veche, anunță poliția constănțeană, citată de HotNews.ro.
Poliţiştii Biroului Rutier Vama Veche au identificat, joi, un conducător auto, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Câmpina, care a intrat cu autoturismul pe plaja din staţiune, acesta fiind cel de-al doilea caz în această săptămână.
„Şoferul din Câmpina a fost amendat cu 10.000 de lei pentru încălcarea OUG 19/2006, ce prevede că reprezintă contravenţie circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

Elevii au prima hartă interactivă cu școli și angajatori

Şcolile profesionale, cu specializările pe care le au, precum şi firmele care desfăşoară activităţi în domeniile respective, dar şi numărul de angajaţi se regăsesc acum pe o hartă interactivă,

Începe judecata în dosarul şpăgilor de la Psihiatrie

udecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins contestaţia formulată de fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul SJU Slatina. Asta înseamnă că Tribunalul Olt poate începe judecarea celor cinci inculpaţi din acest dosar.