11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVremea în următoarele două săptămâni

Vremea în următoarele două săptămâni

Temperaturile vor fi mai ridicate în această săptămână decât în mod normal pentru această perioadă a anului, de până la 29 de grade Celsius pe timpul zilei, arată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru următoarele două săptămâni (30 aprilie – 13 mai), citată de HotNews.ro. Începând de sâmbătă şi până la sfârşitul săptămânii viitoare, vremea se va răci în toată ţara, iar temperaturile pe timpul zilei nu vor depăşi 23 de grade, în timp ce noaptea minimele vor ajunge până la 3 grade.

OLTENIA

Şi în această regiune maximele vor fi mai mari decât normalul perioadei, săptămâna aceasta înregistrându-se temperaturi de până la 29 de grade Celsius. Începând cu 9 mai se va răci şi vor fi maxime de 23 de grade până în ziua de 13 mai. Pe timpul nopţii, mediile vor creşte treptat spre 14 grade săptămâna aceasta, iar de sâmbătă vor fi mai mici, spre 10 grade.

De sâmbăta aceasta şi până la sfârşitul săptămânii următoare s-ar putea înregistra ploi şi descărcări electrice.

LA MUNTE

Temperaturile pe timpul zilei vor fi, în medie, de 18-20 de grade zilele următoare, iar pe timpul nopţii vor fi în jur de 7-9 grade. De duminică şi până spre marţi vremea se va răci, temperaturile ajungând până la 12 grade, urmând ca la sfârşitul celei de-a doua săptămâni să nu depăşească 6 grade, chiar vor scădea până la 3 grade, acesta fiind normalul perioadei, spun meteorologii.

Probabilitatea de apariţie a averselor, local mai însemnate cantitativ şi însoţite de descărcări electrice, va fi relativ ridicată la sfârşit de săptămână.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS