Acasă Actualitate Masa de 1 Mai, mai scumpă cu 10% faţă de anul trecut

Masa de 1 Mai, mai scumpă cu 10% faţă de anul trecut

-

Indiferent că au plecat la mare sau munte, pentru început românii s-au oprit la cumpărături. De la carnea de pui sau porc, până la sucuri și dulciuri, anul acesta masa de 1 mai este mai scumpă cu cel puțin 10 procente, spun specialiștii, citaţi de realitatea.net. Mare atenție, prețurile diferă și în funcție de magazinele unde mergeți să vă faceți cumpărăturile.

Prețurile în acest an au crescut față de 2017, iar românii simt asta. Numai kilogramul de carne s-a scumpit cu 2 lei față de anul trecut. Specialiștii susțin că pentru fiecare zi de sărbătoare plătim cu zece procente mai mult.
Mare atenţie! Prețurile la carne diferă și în funcție de magazinele unde mergeți să vă faceți cumpărăturile.
Căutate sunt în această perioadă și grătarele pentru marele ospăț, iar acum le găsiți pe mai toate rafturile. Prețurile pornesc de la 70 de lei și ajung până la 150 de lei, în funcție de mărime. În schimb, pentru trei kilograme de cărbuni ajungem să plătim în jur de 15 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

LIVEVIDEO Dezbaterea președintelui Iohannis cu jurnaliști și politologi

Dezbaterea anunțată de Klaus Iohannis, înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale, începe la ora 19.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, fiind organizată...