22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Dragnea: Viorica Dăncilă nu are de ce să își dea demisia/ Nu...

Dragnea: Viorica Dăncilă nu are de ce să își dea demisia/ Nu există conflict între BNR și Guvern

-

Liviu Dragnea a afirmat vineri seară, răspunzând unei întrebări la ieșirea de la sediul DNA, că premierul Viorica Dăncilă nu are de ce să demisioneze și are suportul celor de la PSD, informează HotNews.ro.
„Nu are de ce să își dea demisia și are suportul nostru în continuare, are treabă la Guvern”, a declarat Dragnea, întrebându-se dacă trebuie să „ceară voie” când părăsește țara.
Dragnea a adăugat și că „nu există conflict între BNR și Guvern”. De asemenea, tot răspunzând unei întrebări, liderul PSD a declarat că respinge „categoric” acuzațiile potrivit cărora propunerile de modificare a Codului penal și Codului de procedură penală ar fi făcute cu dedicație pentru el.
El a insistat că nu vrea să răspundă la întrebări „în fața acestei instituții”.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.