21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea DJ 652A

Craiova: S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea DJ 652A

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a semnat marți, la Palatul Administrativ, contractul de finanțare pentru proiectul cu o valoare totală de 9,2 milioane de euro, derulat cu fonduri europene, care prevede modernizarea drumului județean DJ 652A.
„Din acest moment, intrăm în linie dreaptă cu implementarea demersului pentru care am reușit, în parteneriat cu Agenția de Infrastructură Rutieră din Sofia, să obținem fonduri în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.
Consiliul Județean Dolj va lansa, în perioada următoare, licitația pentru atribuirea contractului de lucrări. Avantajul în cazul drumului județean DJ 652A este că deja dispunem de proiectul tehnic, astfel că, odată desemnat executantul, se va putea trece direct la etapa modernizării acestei artere rutiere importante, care conectează două drumuri naționale, traversează una dintre cele mai dezvoltate comune din județul nostru și asigură un acces mai facil către zona Aeroportului Internațional Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS