15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu sunt înregistrate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile din ţară şi nici probleme de fluenţă a traficului.

Din cauza lucrărilor efectuate la podul de peste Râul Vedea, la kilometrii 84+250 şi 86+300, circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ pe DN6, la ieşirea din Alexandria către Bucureşti, în judeţul Teleorman.

În judeţul Buzău, circulaţia rutieră este oprită pe podul vechi, situat pe DN2, la ieşirea din municipiul Buzău către Râmnicu Sărat, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie.  Traficul rutier se desfăşoară însă pe podul nou, prevăzut cu câte o bandă pe sens, circulaţia fiind dirijată prin semafoare.

De asemenea, în urma alunecărilor de teren din ultima perioadă, se menţin în continuare pe drumurile naţionale următoarele restricţii de circulaţie:

– DN10 Buzău – Braşov, judeţul Buzău – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

– DN22 Smârdan – Măcin, judeţul Tulcea – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţie de viteză de 60 km/h;

În ceea ce priveşte traficului aerian, feroviar şi naval, nu sunt probleme deosebite, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS