23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate O fetiţă de cinci ani a murit după ce a căzut dintr-o...

O fetiţă de cinci ani a murit după ce a căzut dintr-o căruţă

-

O fetiţă în vârstă de cinci ani, din localitatea braşoveană Zizin, a decedat duminică, după ce a căzut dintr-o căruţă, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Luiza Dănilă, potrivit AGERPRES.
Echipajul SMURD de terapie intensivă care s-a deplasat la faţa locului a găsit-o pe fetiţă în stop cardiorespirator. Din nefericire, ea nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul, a precizat purtătorul de cuvânt.

AGERPRES

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.