Mai multe restricţii rutiere au fost impuse astăzi
Mai multe restricţii rutiere au fost impuse astăzi

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, în domeniul traficului rutier, nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier şi nici probleme privind condiţiile meteo – rutiere, vremea fiind frumoasă în toată ţara, fără fenomene care să afecteze vizibilitatea, iar carosabilul este negru şi uscat.

În continuare se menţin cele trei restricţii de tonaj instituite ca urmare a acumulării de apă pe carosabil, respectiv:
– DN 10 Buzău – Braşov, judeţul Buzău – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;
– DN 22 Smârdan – Măcin, judeţul Tulcea – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţie de viteză de 60 km/h;
– DN 22E Garvăn – I.C. Brătianu, judeţul Tulcea – aceeaşi restricţie pentru tonajul greu, pe tronsonul kilometric 0+000-14+276, iar între kilometrii 13+950 şi 14+276, este impusă şi restricție de viteză, de 10 km/h, fiind totodată interzisă şi oprirea.
De asemenea, din acelaşi motiv, pe DN2N Dumitreşti – Vintileasca, judeţul Vrancea, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

În judeţul Dâmboviţa, circulaţia feroviară este oprită pe ruta CF 904 Fieni – Pietroșița, din cauza alunecării terasamentului de la kilometrul 65+150.
În ceea ce priveşte traficul aerian şi naval nu sunt probleme de circulaţie.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.