15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

S-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii doljeni au întocmit cinci dosare penale pe numele a cinci șoferi, depistați conducând băuți în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște.
Astfel, în noaptea de 8 aprilie, în jurul orei 02.30, poliţişti din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au depistat un bărbat de 31 de ani, din comuna Afumați, care conducea un autoturism pe DJ 561 A, având o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot în noaptea de Înviere, în jurul orei 00.15, poliţişti din Apele Vii au depistat un șofer de 67 de ani, din comună, care avea alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, poliţişti din Dăbuleni au depistat un tânăr de 28 de ani, din localitate, care s-a urcat la volan deși era băut. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În noaptea de duminică spre luni, oamenii legii au mai întocmit două dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Este vorba de un șofer de 30 de ani, din comuna Giubega, care a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar și de un craiovean de 27 de ani, care a avut o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii doljeni au precizat că cei cinci șoferi au fost duși la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar pe numele lor au fostînctocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS