16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUnde sărbătorește Paștele catolic Klaus Iohannis

Unde sărbătorește Paștele catolic Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă seara, la Biserica romano-catolică „Sf. Treime” din Piaţa Mare din Sibiu, alături de soţia sa, Carmen, cei doi urmând să participe la slujba de Înviere, transmite mediafax. Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă seara, la Biserica Romano-Catolică „Sf. Treime” din Piaţa Mare a Sibiului împreună cu soţia sa, Carmen, cu puţin înainte de ora 21, oră la care începe slujba de Înviere.

Carmen şi Klaus Iohannis au coborât din maşină în Piaţa Mică şi au parcurs pe jos câţiva metri până în Piaţa Mare, la Biserică, ei fiind aplaudaţi de oamenii prezenţi în centrul Sibiului. Klaus Iohannis le-a spus celor prezenţi: „Vă doresc sărbători fericite”, apoi a intrat în   lăcaşul de cult.

Preşedintele Klaus Iohannis este de religie luterană, iar soţia sa este romano-catolică. Cei doi participă de mulţi ani la slujbă la Biserica „Sf. Treime”, unde prima doamnă cântă şi în cor alături de alte femei. Slujba de Înviere, a fost oficiată în trei limbi: română, germană şi maghiară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS