Acasă Actualitate Muniție de război, descoperită la intrarea în Zoo Sibiu

Muniție de război, descoperită la intrarea în Zoo Sibiu

-

Aproximativ 500 de cartuşe calibru 7,65, despre care se presupune că ar fi vechi din cel de-al doilea Război Mondial au fost descoperite, sâmbătă, deteriorate, la o adâncime de 30 de centimetri, vizavi de Grădina Zoologică din Sibiu, precizează mediafax.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat, sâmbătă seara, că în zona Pădurii Dumbrava din Sibiu, vizavi de intrarea la Grădina Zoologică, doi sibieni, autorizaţi pentru deţinere şi utilizare detectoare de metale, au gasit aproximativ 500 de cartuşe calibru 7,65.„Este posibil ca aceste cartuşe să provină din al doilea Război Mondial. Au fost găsite îngropate la o adâncime de 30 de centimetri, în stare avansată de deteriorare”, a spus Welter.

Muniţia a fost predată reprezentanţilor ISU Sibiu pentru a fi distrusă în condiţii de siguranţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.