5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDNA a descins la Grupul de Investigații Politice, organizația lui Mugur Ciuvică

DNA a descins la Grupul de Investigații Politice, organizația lui Mugur Ciuvică

Mugur Ciuvică spune, la Antena 3, că a primit o solicitare de la DNA privind un contract pe care Grupul de Investigații Politice l-a încheiat acum 10 ani cu Dan Andronic, informează realitatea.net.
Acesta spune că solicitarea vizează un dosar penal care l-ar privi pe Dan Andronic, pentru care Grupul de Investigații Politice ar fi furnizat informații, analize, monitorizări.
”Nu îmi este clar tot ce se întâmplă. Azi au venit la sediul acestei firme, care este firma unui coleg de-al meu, doi cetățeni cu hârtia în mână și ne-au dat termen două zile spunând că este urgent. Ei cer un contract pe care l-am avut acum 10 ani de zile, cu Dan Andronic, când era anti-băsist, el a devenit băsist după 2008. E un dosar care ar privi societatea lui Dan Andronic. Noi i-am dat, lui Andronic, informații, analize, monitorizări. O interesează pe Kovesi ce i-am dat noi lui Andronic, ce monitorizări am dat? Eu cred că exagerează, doamna Kovesi! Nu o să vadă doamna Kovesi ce le dăm noi clienților noștri”, a spus Mugur Ciuvică la Antena 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS