11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRingo Starr a fost învestit cavaler

Ringo Starr a fost învestit cavaler

Fostul membru al grupului Beatles, Ringo Starr, a fost învestit cavaler într-o ceremonie desfăşurată la Palatul Buckingham şi prezidată de prințul William. Potrivit abc.net.au, el a glumit apoi cu reporterii, spunându-le că se aşteaptă ca aceştia să i se adreseze cu noul titlu: „Mă aștept să-mi folosiți titlul”.
Muzicianul de 77 de ani, originar din Liverpool şi care acum locuieşte în Los Angeles, pe numele său real Richard Starkey, a fost astfel răsplătit pentru activitatea sa muzicală, fiind inclus pe lista tradiţională cu distincţii regale de Anul Nou.
Ringo li s-a alăturat lui Paul McCartney, George Harrison şi John Lennon în trupa Beatles în 1962, în locul toboşarului Pete Best, dar ocazional a fost şi solist vocal, în melodii precum „Yellow Submarine” şi „With a Little Help from my Friends”.
Este vorba de mai mult de o jumătate de secol după ce tinerii Beatles au mers la Palatul Buckingham pentru a primi premiile MBE.
„Am luatt cina cu Paul săptămâna trecută și amândoi am râs şi ne-am gândit de unde am venit, și am ajuns în palat și acum suntem Sir Paul și Sir Richard”, a spus Sir Richard.
Paul McCartney a fost învestit cavaler în 1997.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS