Acasă Actualitate Două societăți acuză că insolvența Tel Drum a fost regizată

Două societăți acuză că insolvența Tel Drum a fost regizată

-

Scandalul din jurul firmei TelDrum este unul care capătă amploare pe zi ce trece. Două societăți au contestat în instanță procedura de declarare a insolvenței de către TelDrum, solicitând schimbarea lichidatorului judiciar desemnat de Tribunalul Teleorman. Cele două firme acuză faptul că insolvența TelDrum ar fi fost regizată. Societățile Aversa Manufacturing București și Europrotect Security cer Curții de Apel București schimbarea lichidatorului judiciar desemnat de Tribunalul Teleorman să administreze firma Tel Drum în perioada în care se află în insolvență.
La solicitarea Tel Drum, instanța din Alexandria a decis să numească administrator judiciar firma Casa de Insolvență Transilvania (CITR) Filiala Ilfov SPRL.
Procurorii DNA au pus sechestru asigurător pe averea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Măsura a fost dispusă în dosarul Tel Drum, în care politicianul este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, de fraude europene şi abuz în serviciu, fapte care ar fi fost comise în perioada în care era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.
Procurorii au decis această măsură până la concurenţa sumei de 127.547.366 lei, aproximativ 28,2 de milioane de euro, prejudiciul reţinut de procurori în cazul liderului PSD. (sursa: realitatea.net)

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.