În data de 15 martie 2018, publicţia Energy-Center a marcat aniversarea celor 7 ani de activitate desfăşurată în scopul informaării opiniei publice asupra industriei energetice, prin organizarea unei gale la care au participat reprezentanţi ai autorităţilor, precum şi cei mai importanţi actori din piaţa de energie. În cadrul evenimentului au fost acordate premii celor mai performante şi inovatoare companii din domeniu, secţiunile fiind structurate după modelul de organizare al pieţei de energie şi gaze din România, începând de la operatorii bursieri şi continuaând cu producătorii, distribuitorii şi furnizorii de energie si gaze.

Complexul Energetic Oltenia s-a numarat printre companiile laureate,  primind PREMIUL DE EXCELENTA acordat „managementului societăţii pentru contribuţia la funcţionarea în conditii de siguranţă a sistemului energetic national”.

 

Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.