8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate 26 de blocuri din orașul Filiași rămân fără apă din cauza datoriilor

26 de blocuri din orașul Filiași rămân fără apă din cauza datoriilor

-

Compania de Apă Oltenia (CAO) va sista începând de săptămâna viitoare apa potabilă pentru 26 de scări de bloc din orașul Filiași. Cauza, neachitarea facturilor către operatorul regional, CAO.

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunta ca in data de 20.03.2018, ca urmare a neachitării contravalorii serviciilor furnizate în valoare de 1129174,71 lei, va sista furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, în conformitate cu prevederile legale specifice aflate în vigoare, pentru blocurile de locuințe aparținând Asociației de proprietari Nr.2 Tudor Vladimirescu, blocul A4, sc.1 parter( 26 scari de bloc), din orașul Filiași.
Se asigură apă potabilă prin intermediul fântânilor stradale aflate în zonă (sub 500m), pe str. B-dul Racoțeanu nr.133, nr.160 și în Parcul Central Filiași.
Menționăm că hidranții stradali rămân în stare de funcționare.
Măsura sistării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă ca urmare a neachitării debitelor restante, va continua şi în perioada următoare”, se arată într-un anunț făcut de CAO și semnat de directorul general, ing.  Adriana Cîmpeanu.

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.