Acasă Actualitate Prinşi consumând substanţe interzise

Prinşi consumând substanţe interzise

-

Jandarmii vâlceni aflându-se în Piaţa Centrală din municipiu au observat într-o zonă retrasă, doi tineri ce aveau un comportament dubios. În urma legitimării şi al controlului corporal preventiv executat, jandarmii au găsit asupra lui L.D. în vârstă de 20 ani şi V.C.A de 21 ani, un pachet de foiţe inscripţionat „O.C.B“, un recipient din plastic de 10 ml, de culoare albă, inscripţionat ,,Nostamine” ce conţinea o substanţă necunoscută şi o bucată din aluminiu, iar în interiorul acesteia se aflau resturi vegetale de culoare brun-verzui, având un miros înţepător. În urma unei discuţii purtate cu cei doi tineri, jandarmii au descoperit că aceştia se aflau în acel loc retras pentru a fuma o ţigară cu substanţe interzise.
Întrebaţi fiind de unde au achiziţionat fragmentele vegetale, ei au mărturisit că le au de la o persoană necunoscută. Jandarmii au predat cazul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea pentru contnuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Conferința Științifică Internațională „Stat și Societate în Europa“ Ediția a XII-a

Joi, 24 octombrie 2019, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ deschide lucrările celei de-a douăsprezecea ediții a Conferinței Științifice Internaționale „Stat și Societate...