Acasă Actualitate ANFP va organiza în aprilie-mai concursul pentru postul de manager la Direcţia...

ANFP va organiza în aprilie-mai concursul pentru postul de manager la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj

-

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici(ANFP) va organiza cel mai probabil în luna aprilie-mai concursul pentru postul de manager al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Potrivit lui Cosmin Popescu, şeful Consiliului Judeţean Gorj, anunţul pentru organizarea concursului va fi publicat de ANFP până la jumătatea lunii aprilie, după care va avea loc şi examenul propriu-zis. În momentul de faţă DGASPC Gorj este condusă interimar de către Laurenţiu Diaconescu, fostul director adjunct. Acesta a declarat că va participa la concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Ulterior, va trebui să aibe loc şi concursul pentru ocuparea funcţiei de director adjunct la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

Concurs şi la Spitalul Judeţean

Şeful Consiliului Judeţean Gorj a mai spus că în ceea ce priveşte postul de manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, procedurile sunt avansate. Astfel, până pe data de 27 martie candidaţii pot să depună dosarele cu proiectele de management. După data respectivă o Comisie de specialişti va trece la evaluarea planurilor de management, în vederea selectării unui nou director. Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu este condus interimar în prezent de către Gigel Capotă, directorul economic al instituţiei. Unitatea medicală din Târgu Jiu a rămas fără manager în urma demisiei lui Tiberiu Tătaru. „Organizarea concursului pentru postul de manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu este într-o fază mai avansată. Va fi constituită comisia de evaluarea a planurilor de management şi va avea loc o selecţie. Ne dorim o participare cât mai numeroasă, să avem de unde să alegem pe cel mai bun candidat”, a mai spus Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS