16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDrumuri închise din cauza vremii

Drumuri închise din cauza vremii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, din cauza viscolului şi pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze pentru curăţarea carosabilului, au fost închise în judeţul Teleorman DN51A Zimnicea – Turnu Măgurele şi DN51 Zimnicea – Alexandria.
Nu au fost instituite restricţii de viteză sau de tonaj din cauza vremii nefavorabile.
În judeţul Bacău, traficul este oprit pe DJ119 A (Urechești – Sascut) pe tronsonul cuprins între comuna Urechești (km 0) și satul Conțești (km 5 + 500), din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ninsoare și viscol). Variantă ocolitoare: com. Urechești – DN11A – Adjud – DN2 – com. Sascut.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, şoferii să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte în general o conduită preventivă la volan, adaptând în permanenţă viteza la condiţiile de trafic şi de drum.

Din cauza vântului puternic, în judeţul Constanţa au fost închise porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS