Preşedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat, vineri, că va continua atât el, cât şi colegii săi de partid, să protesteze în stradă, alături de cei care susţin DNA, informează Agerpres.

„De câte ori sunt în Sibiu, voi participa şi la proteste, cum a fost cel de aseară, şi la această manifestare de decenţă civică, normală, pe care sibienii au decis să o facă în faţa sediului PSD, acest #văvedem care a devenit un exemplu de implicare; de asemenea, la Bucureşti, şi eu şi colegii din USR susţinem aceste mişcări de protest, pentru că, dacă într-un stat, ministrul Justiţiei preia retorica infractorilor, nu înseamnă că reacţia societăţii nu se poate opri”, a declarat Dan Barna.

Liderul USR a participat, vineri dimineaţa, alături de alţi zeci de sibieni, la protestul mut din faţa sediului PSD, la care a mai luat parte şi prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan. Dan Barna s-a aflat în stradă la Sibiu şi joi seara, când au manifestat peste 500 de oameni, susţinând-o pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.