8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Raportul lui Tudorel Toader nu poate fi accesat

Raportul lui Tudorel Toader nu poate fi accesat

-

Site-ul Ministerului Justiției a căzut chiar în timp ce ministrul Justiției își prezenta raportul cu privire la activitatea DNA. Doar că site-ul a fost imposibil de accesat ore bune, după ce Toader a cerut revocarea șefei DNA. Interesant este că, la cele mai multe întrebări ale jurnaliștilor, ministrul Justiției a răspuns imperturbabil că ziariștii vor găsi raportul pe site-ul Ministerului. Însă Toader are antecedente similare. După prezentarea proiectelor de legi ale justiției, Ministerul a întârziat câteva zile publicarea lor pe site.

Toader a prezentat „pe diagonala” acest raport, joi seara, de la ora 18:00, in ceea ce el a numit „o prezentare a raportului, nu o conferinta de presa”, care a durat mai bine de o ora, timp in care a refuzat sa raspunda la majoritatea intrebarilor jurnalistilor si a citit un rezumat de pe niste foi, nu inainte de a-i ruga pe reporteri sa se retraga si sa nu i le filmeze.
Ca o concluzie a raportului în 20 de puncte, în care Kovesi era desfiinţată practic la fiecare pas, Tudorel Toader a cerut la finalul intervenţiei sale revocarea procurorului-şef al DNA.
„Raportul este cuprinzător, are 36 de pagini în sinteză. Îl prezint în diagonală, în sinteză, dupa care, când terminam întâlnirea, îl postăm pe Internet la Ministerul Justiţiei”, a declarat Toader, la începutul declaraţiei sale de presă.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.