Acasă Actualitate Mehedinţi: Trei severineni au fost depistaţi după ce s-au racordat ilegal la...

Mehedinţi: Trei severineni au fost depistaţi după ce s-au racordat ilegal la rețeaua electrică

-

Trei persoane care sustrăgeau energie, prin folosirea unor instalații improvizate, au fost depistate la Drobeta Turnu Severin în cadrul unei acțiuni comune a jandarmilor împreună cu specialiștii din cadrul societății Distribuție Energie Oltenia S.A.
Este vorba de un barbat și două femei, care foloseau instalații clandestine artizanale conectate direct la rețea, fără ca energia electrică să fie contorizată de către furnizor.
În urma constatarilor, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt de energie electrică, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 din Codul penal şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare a energiei electrice şi a gazelor naturale.
Documentele au fost înaintate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.