Acasă Actualitate Proteste ale ceferiştilor la Ministerul Transporturilor

Proteste ale ceferiştilor la Ministerul Transporturilor

-

Ceferişti din întreaga ţară protestează, vineri dimineaţă, în faţa sediului Ministerului Transporturilor. Sindicaliştii confederaţiei Meridian sunt nemulţumiţi de subfinanţarea sistemului public de transport feroviar. Angajaţii CFR se plâng şi de condiţiile dificile de muncă. Adunarea se va face în vecinătatea Gării de Nord, începând cu ora 10.30.
Protestul va fi prilej şi pentru a comemora victimele grevei ceferiştilor de acum 85 de ani. La 16 februarie 1933, autorităţile reprimau violent o manifestaţie a angajaţilor de la Atelierele Griviţa, 7 persoane fiind ucise atunci.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.