Acasă Actualitate Olt: A murit în casa cuprinsă de flăcări

Olt: A murit în casa cuprinsă de flăcări

-

Un bărbat, de 60 de ani, și-a pierdut viața, azi noapte, în urma unui incendiu puternic izbucnit în locuința sa din comuna Dăneasa. Locuia singur și, cel mai probabil, dormea atunci când focul a cuprins întreagă construcție. Vecinii au fost cei care au dat alarma la 112, iar pompierii de la Garda Stoenești s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor, locuința, cu suprafața de aproximativ 20 de metri pătrați, ardea generalizat.
După asigurarea accesului în locuință, pompierii au găsit trupul neînsuflețit al proprietarului cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului. Locuința nu era alimentată cu energie electrică, așa că singura sursă de lumină erau lumânările şi se pare că asta a fost cauza izbucnirii incendiului.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.