23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Italia: Un crater uriaş a înghiţit mai multe maşini la Roma

Italia: Un crater uriaş a înghiţit mai multe maşini la Roma

-

O stradă din cartierul Balduina, centrul Romei, s-a prăbușit miercuri seara, în acel loc formându-se un crater de nouă metri adâncime. Un uriaș crater s-a format, iar mai multe mașini au fost înghițite. În vecinătate, o firmă de construcții lucrează la înălțarea unui bloc, potrivit Rai News. N-au fost raportate persoane rănite. Peste 20 de familii au fost evacuate de autorități. La Repubblica relatează că locuitorii din zonă au alertat, în zadar, autoritățile. Craterul are o adâncime de 10 metri. Riscul ca fenomenul să se repete este ridicat, potrivit experților, întrucât în subteranul Romei se află numeroase galerii. Primarul Virginia Raggi a promis că responsabilii vor fi trași la răspundere.
Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.