Acasă Actualitate Eugen Teodorovici promite că va plafona contribuţiile datorate de persoanele aflate în...

Eugen Teodorovici promite că va plafona contribuţiile datorate de persoanele aflate în concediu medical la nivelul anului trecut

-

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a promis vineri ca saptamana viitoare va fi emis un „act normativ” prin care sa fie plafonate la nivelul anului trecut contributiile pe care persoanele aflate in concediu medical le datoreaza statului, informează HotNews.ro.

„Nimeni nu va avea de pierdut”, a reafirmat Eugen Teodorovici, intr-o interventie telefonica la Antena 3, precizand ca persoanele aflate in aceasta situatie si care au primit mai putini bani in 2018 isi vor putea „recupera sumele” prin „anumite rectificari din partea angajatorului”.

„Ne plafonam la suma datorata anul trecut”, a spus Teodorovici.
Acest „act normativ” va fi publicat saptamana viitoare iar „in situatia in care sunt diferente acestea se plafoneaza, plafonam obligatia contribuabilului la nivelul anului trecut”, a continuat ministrul Finantelor.

Prin acest nou „mecanism” se urmareste ca „cei care intra in concediu medical sa nu aiba de platit mai mult decat ar fi facut-o anul trecut”, a subliniat Eugen Teodorovici.

In ceea ce priveste Formularul 600, „saptamana viitoare prezentam acest nou mecanism”, astfel incat „in prima parte a lunii martie sa avem un act normativ care sa reglementeze noul mecanism”, a spus Teodorovici, precizand ca va fi „o singura declaratie” si „o singura plata”, bazata pe „estimat nu pe ce a fost” anul trecut.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.