Acasă Actualitate Tudorel Toader: Voi prezenta joia viitoare în Parlament raportul privind activitatea Ministerului...

Tudorel Toader: Voi prezenta joia viitoare în Parlament raportul privind activitatea Ministerului Public, DIICOT și DNA

-

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, că va prezenta săptămâna viitoare, în camerele reunite ale Parlamentului, raportul privind activitatea desfăşurată la nivelul Ministerului Public, DIICOT şi DNA.

„Înainte de sedinta de Guvern, am avut o intrevdere cu prim-ministrul, solicitându-mi sa prezint public activitatea Ministerului Public. Azi am avut o intrevedere cu premierul referitoare la evaluarea activitatii Ministerului Public, solicitandu-mi sa comunic public rezultatele evaluarii Potrivit legii, voi prezenta in camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfasurata la nivelul MP, DIICOT, DNA Prezentarea raportului constituie o obligatie a ministrului, e prevazuta in art. 79 din Legea privind organizartea judiciara Distinct, saptamana urmatoare, joi, la o ora pe care o voi anunta in timp util, voi face o informare de presa in care voi prezenta continutul si concluziile raportului cu referire la activitatea DNA. Vă multumesc”, a spus Toader, citat de realitatea.net.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ion Prioteasa prezent la inaugurarea dispensarului din Bratovoeşti

Inaugurarea dispensarului din comuna Bratovoeşti a avut loc miercuri, clădire modernizată cu finanțare obținută prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II, printr-un proiect cu valoarea totală de peste 2 milioane de lei.