Acasă Actualitate Încă un deces din cauza gripei; numărul persoanelor decedate a ajuns la...

Încă un deces din cauza gripei; numărul persoanelor decedate a ajuns la 30

-

Încă o persoană a decedat din cauza gripei. Este vorba despre o femeie de 88 de ani din București care avea și alte probleme medicale, informează stiri.tvr.ro.
Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat încă 229 de cazuri noi de gripă, astfel că numărul total ajunge la aproape 530. Cele mai multe cazuri au fost confirmate în Capitală, Iași și Constanța. Există focare și în Brasov și Olt. Până acum au fost vaccinați peste 920 de mii de oameni. Pentru cei care nu s-au imunizat, mai sunt disponibile aproximativ 80 de mii de doze

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.