Acasă Actualitate Încep plățile privind "Bunăstarea animalelor"

Încep plățile privind „Bunăstarea animalelor”

-

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a anunţat că, astăzi, a demarat plata cererilor care au fost autorizate pentru Măsura 215 “Plăți privind Bunăstarea animalelor”, Pachet A – Porcine și Pachet B – Păsări, Campania 2017.
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că astăzi, 14.02.2018, a demarat plata cererilor care au fost autorizate pentru Măsura 215 “Plăți privind Bunăstarea animalelor”, Pachet A – Porcine și Pachet B – Păsări, Campania 2017.
Astfel, în perioada 06 – 14.02.2018, s-au autorizat la plată un număr de 330 fermieri cu suma totală de 94,9 milioane euro, astfel:
·Plăți în favoarea bunăstării animalelor – sector păsări – suma de 51,2 milioane euro, pentru un număr de 199 fermieri.
·Plăți în favoarea bunăstării animalelor – sector porcine – suma de 43,7 milioane euro, pentru un număr de 131 fermieri.”

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.